Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda YK Başkanımız İbrahim Karaman'dan İlham Veren Girişimcilik Semineri

     Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, YK Başkanımız İbrahim Karaman, başarılı girişimcilik hikayesini öğrencilere anlattı. Konferansın açılış konuşmasını yapan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten, girişimcilik derslerini desteklemek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.
 
     Öğrencilere girişimcilik gerçeğini başarılı girişimci hikayeleri ile aktarmayı hedefleyen etkinlikte, YK Başkanımız İbrahim Karaman, girişimcilik düşüncesinin nasıl oluştuğunu ve iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı. Karaman, öğrencilere kendine güvenmeyi, gayret etmeyi, ve hayallerinin peşinden gitmeyi önererek, girişimcilikte karşılaşılan zorluklar hakkında bilgi verdi.
 
     Konferans, etkileşimli bir şekilde öğrencilerin sorularını yanıtlamak üzere tasarlandı. Öğrenciler, YK Başkanımız İbrahim Karaman'a girişimcilikle ilgili sorularını yöneltiler. YK Başkanımız İbrahim Karaman, sorulara içtenlikle cevap vererek deneyimlerini ve önerilerini genç girişimci adayları ile paylaştı.
 
     Etkinlik sonrasında öğrenciler, konferansı çok beğendiklerini ifade ederek, YK Başkanımız İbrahim Karaman ve ekibine teşekkür ettiler. Konferansın ardından MYO Müdürü Dr. Sezayi Özten, İbrahim Karaman'a teşekkür ederek günün anısına çini tabak takdim etti. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksek Okulu'na misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. 
 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz

0 Yorum

Yorum yap